Regels voor het gebruik van dit forum

Lees wat mag en niet mag, voorkom teleurstellingen U blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor de inhoud van wat u hier post.
Locked
Administrator
Site Admin
Posts: 46
Joined: 18 May 2020, 15:23

Regels voor het gebruik van dit forum

Post by Administrator » 18 May 2020, 16:39

Het is de bedoeling dat iedereen zich vrij op dit forum kan begeven en prettige conversaties met mede forum leden kan houden. Aangezien er naar gestreefd wordt om geen enkel bericht te hoeven te verwijderen zijn enkele regels belangrijk:
De belangrijkste regel is:

Heb respect voor elkaar!

Hier wordt onder verstaan:
1. We schelden elkaar niet uit
2. We bedreigen niemand, noch met fysiek, noch met geestelijk geweld
3. We houden ons aan het onderwerp van de discussie
4. Berichten worden in het juiste forum geplaatst, foutief geplaatste berichten worden verwijderd
5. Het is toegestaan om voor andere sites reclame te maken, echter slechts één keer per site, andere berichten worden verwijderd
6. Discussies en berichten gaan over luiers, plastic broekjes ageplay etc. Ze gaan niet over godsdienst, politiek etc. Deze berichten horen op andere plaatsen op het internet thuis.

Leden kunnen de forumleiding inlichten als zij denken dat de regels worden overtreden. Naar aanleiding van zo'n melding zal de forum leiding bepalen of verdere acties nodig zijn. Betrokkenen krijgen van de forum leiding altijd bericht met betrekking tot de melding en de beslissing, zij krijgen de kans om zich te verdedigen, zoals in een rechtsstaat gebruikelijk is..

Verder word grof taal gebruik niet gewaardeerd! Behandel uw naaste gelijk u door uw naaste behandeld wilt worden!
Veel plezier!

Locked